کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

با رعایت این نکات، می‌توانید طول عمر و زیبایی کامپوزیت دندان‌های خود را افزایش دهید و از لبخندی زیبا و سالم برخوردار شوید.

کامپوزیت دندان به‌صورت لایه‌ای بر روی سطح دندان‌ها قرار می‌گیرد و به وسیله تابش نور مخصوص سفت می‌شود. این فرآیند نه‌تنها ظاهر دندان‌ها را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند به ترمیم و تقویت دندان‌های آسیب‌دیده نیز کمک کند.

کامپوزیت دندان نه تنها ظاهر دندان را بهبود می‌بخشد، بلکه مشکلاتی مانند ترک، شکستگی‌های کوچک، فاصله‌های کم بین دندان‌ها و تغییر رنگ دندان را نیز اصلاح می‌کند.

پالیش‌های دوره‌ای: دندانپزشک شما ممکن است توصیه کند که به طور دوره‌ای کامپوزیت‌های خود را پولیش کنید تا براقیت و زیبایی آن‌ها حفظ شود.

جرم‌گیری و تمیز کردن دندان‌ها: برای شروع، دندان‌ها باید از هرگونه پلاک و جرم پاکسازی شوند تا سطح تمیز و مناسبی برای قرارگیری کامپوزیت ایجاد شود.

هزینه کامپوزیت براساس جنس مواداولیه، برند، میزان استحکام و ماندگاری و تخصص دندانپزشک تعیین می‌شود.

قیمت ترمیم با کامپوزیت دندان به عنوان یکی شرایط کامپوزیت دندان از روش‌های پرکاربرد در دندانپزشکی، از عوامل مختلف تبعیت می‌کند. این عوامل شامل مکان جغرافیایی، تجربه و مهارت دندانپزشک، آسانی دسترسی به خدمات دندانپزشکی، تعداد و مکان دندانهای مورد ترمیم، نوع و کیفیت مواد مصرفی و زمان مورد نیاز برای انجام ترمیم می‌شوند.

اما بطور تقریبی این رقم به ازای هر دندان چیزی بین ۲ تا ۵ میلیون تومان است.

برخلاف تصور برخی افراد، کامپوزیت‌ به دندان طبیعی شما آسیبی نمی‌رساند. جنس کامپوزیت از ماده خمیرمانندی است که با یک نور آبی تثبیت می‌شود.

افرادی که ناتوان در حفظ بهداشت دهان هستند و به خوبی از دندان‌ها و ترمیم‌ها مراقبت نمی‌کنند، ممکن است به دلیل افزایش خطر عفونت لثه پس از کامپوزیت و تخریب ترمیم‌ها، بهتر باشد از گزینه‌های دیگر استفاده کنند.

حفظ سلامت دندان: برخلاف ترمیم‌های دیگری مانند آمالگام که نیاز به خالی کردن زیاد دندان دارند، استفاده از کامپوزیت برای ترمیم حفره‌ها نیاز به تراش کمتر دارد و درنتیجه ساختار طبیعی دندان تا حد زیادی حفظ می‌شود.

کامپوزیت پس از گذشت مدتی، دچار کدری می‌شود و نیاز به پالیش دارد.

افرادی که رفتارهای نامناسبی از جمله دندان قروچه، فشاردادن دندان‌ها بر روی هم و … عاداتی از این قبیل دارند، کاندید مناسبی برای کامپوزیت دندان نیستند

۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۲۱:۲۰ سلام وقت بخیر ببخشید من دندان هام رنگشون به زردی میخوره و یکمی شکستگی دارند به کامپوزیت نیاز دارن؟

Report this page